Azt javasolják az amerikai sportolóknak, ha félnek a Zika-vírustól, gondolják meg, elmennek-e az olimpiára

vírus
2016 február 08., 11:19
comments 19

Amerikai sportolók és az olimpiát lebonyolító személyzet is tart attól, hogy a 2016-os riói olimpián megfertőződnek Zika-vírussal, ami Brazíliában nagyon terjed, október óta majdnem négyezer esetet regisztráltak már. Nekik az Amerikai Olimpiai Bizottság azt tanácsolja, ha nem érzik magukat biztonságban, ne menjenek el az olimpiára.

Szakemberek szerint a fertőzésveszélyt minimálisra lehet csökkenteni, ha az egészségügyi szervezetek kellőképpen összefognak. Brazíliában már 220 ezer katonát vontak be, hogy irtsák a szúnyogokat.

(Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.