A Fidesz elérte a végső határt, és annyira előrehozott egy átadást, amennyire csak a fizika törvényei ezt lehetővé teszik

POLITIKA
2016 február 09., 18:59
comments 278

Itt a nap Németh Szilárd-pillanata.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere bejelentette, hogy a Csónakázó-tó környékén megújul a közösségi tér, a parton sétálni, horgászni és a fejlesztések eredményeként csónakázni is lehet majd.

Ezért ma – jobb híján –

át is adták a munkaterületet.

Ezzel valószínűleg átadási rekord dőlt meg, hiszen ez gyakorlatilag a mínusz egyedik fázis, korábbi állapotban nem is tudnák átadni a beruházást.

A képen Cser-Palkovics András (világos kabátban) és emberei adják át a munkaterületet (hátul) (Fotó: Cser-Palkovics András / Facebook)
photo_camera A képen Cser-Palkovics András (világos kabátban) és emberei adják át a munkaterületet (hátul) (Fotó: Cser-Palkovics András / Facebook)

A beruházás a Sóstó rehabilitációjával együtt kormányzati támogatásból valósul meg. Ez azért fontos, mert eszerint nem is arról van szó, ami sokszor előfordul az országban, hogy gyorsan át kell adni valamit határidőre, hogy megkapják az ütemtervhez kötött EU-s támogatásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.