A Fidesz azt kéri a kormánytól, indítson kampányt a terrorveszély miatt

terror
2016 február 12., 09:52
comments 144

Kósa Lajos Lillafüreden tájékoztatta a sajtót a párt kihelyezett frakcióülésének aktuális témáiról. A Fidesz frakcióvezetője két döntésről számolt be, amit megvitattak a kormánypárti képviselők. 

Fotó: <a href="https://www.facebook.com/KosaLajos/photos/pb.451911368154386.-2207520000.1424676711./781327495212770/?type=3&theater" target="_blank">Kósa Lajos Facebook-oldala</a>
photo_camera Fotó: Kósa Lajos Facebook-oldala

Egyrészt a Fidesz politikai vitanap tartását kezdeményezi a parlamentben a migrációval és a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatban. 

Talán ennél is érdekesebb, hogy a kormánypárt kimondottan felszólította a kormányt (!), indítson újabb kampányt, ami az európai terrorizmus veszélyeire hívja fel a figyelmet. Ezzel elsősorban a kontinensen sokat közlekedő fiatalokat igyekeznek figyelmeztetni, hogy "rendkívüli mértékben romlott a közbiztonság állapota Európában". 

(Az elmúlt háromnegyed évben szinte folyamatosan kampányol a kormány a bevándorlás és a terrorveszély miatt.) 

A sajtótájékoztatón megszólalt Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője is, aki szintén a kvóták bevezetése ellen szólalt fel, mivel az a "kultúrára és a közbiztonságra nézve egyaránt veszélyes".

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.