Paul McCartney-t nem engedték be a Grammy-díjátadó utáni buliba

külföld
2016 február 16., 21:55
comments 134

Ember már nem nagyon lehet VIP-bb, mint amennyire Paul McCartney VIP, de ez mégsem volt elég arra, hogy a Grammy-díj átadóünnepsége utáni afterpartyra is beengedjék. A TMZ közölt egy videót, amin látszik, hogy a Beatles basszusgitárosa Beckkel és Taylor Hawkins-szel, a Foo Fighters dobosával kiszorult a buliból.

A videón még kétszer megpróbálnak bemenni, de nem engedik be őket az őrök.

„Kellene írnunk még egy nagy slágert! Keményebben kellene dolgoznunk.”

- mondja McCartney Becknek, mikor másodszorra is kicsukják őket. Ezzel arra próbált finoman utalni, hogy tulajdonképpen egy csomó mérce szerint ő a ma élő legsikeresebb zenész az egész világon. Beck mondja is neki, hogy talán majd jövőre. lol

Ilyen viccesek ezek az emberek.

Az eset után több kritika is érte Tygát, az afterpartyt házigazdáját, de ő a Twitteren azt írta, hogy nem tehet erről. Ő csak fellépett és hazament, nem ő felügyelte a biztonsági őrök munkáját.

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.