A TV2 szerint a kockás ing az új divatőrület

POLITIKA
2016 február 21., 10:06
comments 366

Nem lehet azt mondani, hogy Andy Vajna – az államtól kapott kaszinókoncesszióiból milliárdos profitot kaszírozó, állmi hitelből TV2-t vásárló film- és szivarügyi kormánybiztos – tévéje nem foglalkozna a pedagógus-tiltakozással. (Az ország tanárai és diákjai pénteken ezrével mentek iskolába kockás ingben, hogy ezzel tiltkozzanak Klinghammer István volt államtitkár ügyetlen nyilatkozata, és általában az oktatás központosítása és a Klik ellen).

A Tv2 választott megközelítése:

divat!

photo_camera

Méghozzá az

"úgynevezett lumberszexualitás".

Erről beszélgetett a TV2 reggeli műsorában Demcsák Zsuzsa és Vujity Tvrko egy sztájliszttal. Mazochistáknak itt az átlagon felülien agyhalott beszélgetést tartalmazó videó linkje. A műsorvezetők valamiért végig izlandiakról beszélnek a kockás ingekkel kapcsolatban, pedig ott nincs sok favágó (Demcsák szerint pedig egyetlen "jó pasi" sem). Arról persze egy szó sem volt, hogy miért tiltakoznak a tanárok és a diákok – arról viszont igen, hogy így legalább divatosan néznek majd ki.

Maga Demcsák is felpróbált egy kockás inget.

photo_camera

Ezért tényleg megérhette leigazolni Szalai Vivient, a Story magazin főszerkesztőjét hírigazgatónak!

Bónusz: ilyen a lumberszexuális férfi a TV2 szerint:

photo_camera

(via Zeroz3ro tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.