Kubatov Gábor fradista magánhadseregének emberei is ott voltak a választási irodánál

POLITIKA
2016 február 23., 12:29

Több olvasónk is jelezte, hogy ismernek néhányat azok a nagytestű demokraták közül, akik kedd reggel erőt demonstráltak a Nemzeti Választási Iroda budapesti épületében.

Az alábbi kép egy kézilabda-mérkőzésen készült. A két szélső férfin a Fradi saját biztonsági cégének mellénye látható. Ez az a Fradi Security, amelyet a klub elnöke, a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor gyakorlatilag saját magánhadseregként üzemeltet.

photo_camera

Az alábbi kép pedig kedd reggel készült a NVI épületének előcsarnokában:

photo_camera

A Kubatovval szembenálló fradisták oldala, a Fradimob.hu is arról ír, hogy a "népszavazást kezdeményező" férfiak a Fradi Security emberei.

Kedd reggel óta folyamatosan keressük Kubatov Gábort illetve a Fradi Securityt. Kubatov állítólag külföldön van, a biztonsági cégtől pedig nem kaptunk választ kérdéseinkre. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.