A Kápolna Fitness az új Bibó Szakkollégium

POLITIKA
2016 február 24., 13:24
comments 236

Sokak szerint a Fidesz sikerének egyik nagy titka, hogy a pártot a mai napig az a jól összeszokott baráti kör irányítja, akik a '80-as években a Bibó Szakkollégiumban ismerték meg egymást.

A kicsi, de jól összeszokott baráti társaságok hatékony politikai fellépéséről kedden is meggyőződhettünk, mikor a szolnoki kopaszok megszállták a Nemzeti Választási Iroda épületét, hogy népszavazást kezdeményezzenek a vasárnapi zárva tartásról.

photo_camera

Igaz, végül nem ők voltak a leggyorsabbak, Erdősi Lászlónénak nagy bravúrral végül sikerült őket is beelezőnie, de mivel a kopaszok mappáikban is a herceghalmi néni kérdése lapult, ezért bízhatunk abban, hogy nem voltak túl csalódottak, mikor visszatértek Szolnokra.

Az egyik olvasónknak köszönhetően most megnézhetük, hogy hol csiszolták tökéletesre a keddi akció ötletét, amivel a kis csapat egy délelőtt alatt képes volt új szintre léptetni a magyar politikai kultúrát.

Kápolna Fitness

A Nemzeti Választási Bizottság épületében megjelenő kopaszok ebben a szolnoki edzőteremben gyúrtak rá annyira az állampolgári tudatosságukra, hogy attól végül Nyakó István sem fért oda a blokkolóhoz a saját kérdésével:

photo_camera


Olvasónk azt mondta, hogy a srácokat elég gyakran lehet itt látni. Egyébként pedig a Fradi meccsein is rendszeresen ott vannak. Néhányan közülük pedig a Facebookon olyan képeket posztoltak, amiken Kubatov Gábor csapatának biztonsági szolgálata, a Fradi Security mellényében pózolnak.

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.