Egy An-26-os szállító repülő és öt Mi-17-es helikopter ipari nagyjavítására írt ki pályázatot a Honvédelmi Minisztérium

hadsereg
2016 február 24., 19:28
comments 46

A kiírás szerint a Magyar Honvédség egyik An-26 típusú szállító repülőgép javítójának a szerződéskötéstől számítva 150 napon belül kell teljesítenie. Az ajánlatkérő előleg fizetését nem vállalja. A javításra február 29-ig lehet jelentkezni.

Az öt Mi-17-es típusú helikopter ipari nagyjavításáról szóló ajánlati felhívásban a kezdő időpont május vége, míg a befejezés időpont 2017. november vége. A kiírás szerint az ajánlatkérő a rendelkezésre álló fedezet függvényében legalább 4 darab helikopter ipari nagyjavításának megrendelésére vállal kötelezettséget.

Ezzel együtt gyártmányonként az adott szolgáltatás nettó értéke 30 százalékának megfelelő előleget is fizetnek, ezért viszont a nyertes ajánlattevő köteles az igénybejelentése alapján folyósítandó előleg összegének megfelelő mértékű biztosítékot nyújtani.

A Mi-17-es helikopterek nagyjavítására március 11-ig várja az ajánlatokat a HM. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.