Vajna Timi amerikai állampolgárságot szeretne

2016 február 27., szombat 18:44
262

A Blikk szerkesztősége lassan tényleg megfullad a Vajna-család seggében: most újabb epizódot közölt az újság Timi és Andy mosolyalbumából. Nevezetesen azt, hogy

Timi állítólag az amerikai állampolgárságra hajt.

Nagy karriertervei vannak az Egyesült Államokban, és minden álma, hogy egyszer végre állampolgárságot is szerezzen. Azzal, hogy hozzáment a kettős állampolgár Vajnához, állampolgárságot még nem kapott, csak zöldkártyát. Az állampolgárságig bizony még rögös út és kemény munka vezet, de szerencsére Timinek ez meg sem kottyan, hiszen ő akár a munkaerőpiacon is szépen teljesít, ha úgy hozza a sors.

Az állampolgárság megszerzéséhez Timinek a következő 5 évben legalább 30 hónapot kell igazoltan az Egyesült Államokban töltenie, ez pedig azt jelenti, hogy minden évben kb, hat hónapot kellene kint lennie.

Ez azért nagyon embert próbáló feladat, mert Andy nem fog tudni ennyi időt az Egyesült Államokban tölteni, hiszen kormányzati pozíciója Magyarországhoz köti, ráadásul épp most vette meg a TV2-t, amit legalább olyan jó csatornává kéne fejleszteni most, mint amilyen az M1, szóval ezzel is sok munka lesz.

Reméljük, sikerül, Timi! Egy ország drukkol neked!

Vajna Tímea amúgy most is épp Los Angelesben van, ugyanis ott lesz az Oscar-gálán, ahol a Saul fia a legjobb külföldi film díjára pályázik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt