Az Isten akaratából gazdagodó Kuna Tibor cége 125 millióból szervezhet rendezvényt az állam új kifizetőbankjának

2016 február 29., hétfő 11:31
50

Kuna Tibor cége, a Young & Partners megnyerte a közpénzt hihetetlen tempóban szóró Eximbank nagy tenderét. Erről a tenderről legutóbbi Eximbankos cikkünkben is beszámoltunk; akkor még nem hirdettek eredményt, de a Young & Partners honlapján a referenciák között már kint díszelgett az Exim logó.

Az Isten által pénzszerzésre kijelölt Kuna cégei idén 12 milliárdot takaríthatnak be az államtól, szóval ez mostani 125 milliós tender csak egy morzsa valójában.

Kuna Tibor, fotó: Botos Tamás.

A most elnyert pályázat keretösszege 125 millió forint, a feladatok:

  • hatékony ügyfél tájékoztatás;
  • márkaismertség növelése;
  • szakértői imázs erősítése;
  • edukáció;
  • terméket támogató kommunikáció.

Ezért különféle rendezvényeket, partnertalálkozókat, kitelepüléseket, konferenciákat kell szerveznie a Young & Partnersnek. Sőt, az Exim rögzítette a kiírásban, hogy "egyes rendezvényekre miniszterek is meghívásra kerülnek, amelynek következtében miniszterek fogadására is fel kell készülni."

Nem túlzás a legújabb állami kifizetőhelynek nevezni az Eximbankot: a gyorsan fúvódó állami külkerbank most már Garancsi István lakóház-beruházását, Andy Vajna TV2-vásárlását és hasonlókat is finanszíroz, 16 milliárd forintot ad egy Rogán Antalhoz több szálon is köthető alapkezelőnek, és sorozatban nyerik olyan kormányközeli cégek a közbeszerzéseit, mint a Századvég vagy a Humansoft Kft.

(Közbeszerzési Értesítő)