Donald Trumpnak is van Havasi Bertalanja, aki elbánik a tolakodó fotósokkal

külföld
2016 március 01., 05:32
comments 72

2014-ben Tusványoson több fotós is próbált Orbán Viktor közelébe kerülni, ezt azonban Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtósa igyekezett megakadályozni. Helyszíni beszámolók szerint eközben gyomron is könyökölte a Magyar Nemzet fotósát, mire a Transindex fotósa azt mondta neki, hogy

„Lefejellek, te pöcs”.

Donald Trump egyik testőre egy virginiai kampányrendezvényen most megmutatta azt is, mi lehetett volna Tusványoson, ha Havasi megsértődik a lepöcsözésen.

Trump rendezvényén ugyanis a Time magazin fotósát, Chris Morrist igyekezett távol tartani egy biztonsági őr az igazán érdekes dolgoktól, mire a fotós azt mondta:

„Baszd meg!”


A biztonsági őr ezt nagyon-nagyon a szívére vehette, mert ezek után ez történt:

Aztán ez:

A fotóst később rendőrök vitték el, azt mondta, nem bántotta a biztonsági őrt, mielőtt az földre taszította.

Egyelőre nem tisztázott, hogy az őr az elnökjelölteket védő állami titkosszolgálat vagy egy magáncég munkatársa-e. (via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.