Erdősi a népszavazásról: "Feltehetnek kérdéseket, de mindegyikre azt fogom mondani, hogy nem nyilatkozom"

POLITIKA
2016 március 03., 18:24
comments 368

Egy héttel ezután, hogy saját faluja elé sem állt ki a népszavazós Erdősiné férje, Herceghalom polgármestere, Erdősi László, most megjelent a testület ülésén.

Az első két napirendi pont a "médiahelyzettel kapcsolatos tájékoztatás" és a polgármester lemondásának kérdése volt.

A népszavazási ügyről Erdősi azt mondta, semmilyen kérdésre nem fog válaszolni, nincs mit hozzátennie felesége nyilatkozatához.

A másik kérdésben azt mondta, 

"semmiképp nem mondok le".

A képviselők szavaztak a testület feloszlatásáról is, de ez nem kapott többséget (négyen szavaztak ellene, hárman mellette), így minden megy tovább.

Választ pedig semmire sem kaptunk, így arra sem, elkezdik-e a kampányt a népszavazásra.

Botos Tamás - Plankó Gergő

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt