Kubatov Gábor Fidesz-alelnök méltatlannak tartja, amit a hozzá több szálon kötődő izmos kopaszok tettek a Fidesz érdekében

2016 március 3., csütörtök 14:29
190

Kubatov Gábor méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amivel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek.

Az MTI ma (9 nappal a történtek után) a müncheni repülőtéren érte utol Kubatov Gábort telefonon, amikor a Fidesz-alelnök éppen az USA-ból tért vissza.

Arra a kérdésre, hogy hallotta-e, mi történt múlt hét kedden az NVI épületénél, azt válaszolta, hogy az Egyesült Államokban tartózkodva értesült a történtekről.

„A videofelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott. Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat. Parlamenti képviselőként minden olyan törvénymódosítást támogatni fogok, ami ahhoz szükséges, hogy az ehhez hasonló helyzetek elkerülhetőek legyenek a jövőben”

– mondta Kubatov Gábor.Aki egyébként több szálon kötődik a választást – Orbán szavaival élve – bohóctréfába süllyesztő erőemberekhez.

Kósa Lajos nem volt hajlandó erről beszélni.

Tehát Kubatov Gábor Fidesz-alelnök méltatlannak tartja, amit a hozzá több szálon kötődő izmos kopaszok tettek, amivel végül a Fidesz járt jól.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt