Kubatov Gábor Fidesz-alelnök méltatlannak tartja, amit a hozzá több szálon kötődő izmos kopaszok tettek a Fidesz érdekében

politika
2016 március 03., 14:29
comments 186

Kubatov Gábor méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amivel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek.

Az MTI ma (9 nappal a történtek után) a müncheni repülőtéren érte utol Kubatov Gábort telefonon, amikor a Fidesz-alelnök éppen az USA-ból tért vissza.

Arra a kérdésre, hogy hallotta-e, mi történt múlt hét kedden az NVI épületénél, azt válaszolta, hogy az Egyesült Államokban tartózkodva értesült a történtekről.

„A videofelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott. Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat. Parlamenti képviselőként minden olyan törvénymódosítást támogatni fogok, ami ahhoz szükséges, hogy az ehhez hasonló helyzetek elkerülhetőek legyenek a jövőben”

– mondta Kubatov Gábor.

photo_camera

Aki egyébként több szálon kötődik a választást – Orbán szavaival élve – bohóctréfába süllyesztő erőemberekhez.

Kósa Lajos nem volt hajlandó erről beszélni.

Tehát Kubatov Gábor Fidesz-alelnök méltatlannak tartja, amit a hozzá több szálon kötődő izmos kopaszok tettek, amivel végül a Fidesz járt jól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.