Az RTL Klubnál kaphat új műsort a TV2-től kirúgott Vujity Tvrtko

A Blikk lefényképezte, ahogy a TV2-től a múlt héten kirúgott Vujity Tvrtko egy budai étteremben Kolosi Péterrel, az RTL Klub vezérigazgató-helyettesével tárgyal. A képeken látszik, hogy Tvrtko egy dossziét szorongat a kezében, amiből a lap arra következtet, hogy komoly dolgokról lehetett szó.

Később Kolosi is megerősítette a lapnak, hogy a napokban volt egy találkozója Vujity Tvrtkóval:

„természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg.”

A Blikk szerint a munka nélkül maradt Tvrtkóval komoly tervei vannak az RTL Klubnak, méghozzá a reggeli műsorsávban. Úgy tudják, hogy a Mokka ellen az RTL egy új politikai-közéleti műsort akar indítani, amelyben Vujity Tvrtko lehetne a főszereplő.

Azzal kapcsolatban, hogy nem tartanak-e attól, hogy Tvrtko az ő műsorukban is olyan kínos helyzeteket teremtene, mint a Berki Krisztiánnal folytatott beszélgetésnél, Kolosi diplomatikusan válaszolt:

Az RTL Magyarország igyekszik olyan környezetet biztosítani a képernyős munkatársaknak is, amelyben a személyiségükhöz, illetve a tudásukhoz legmegfelelőbb feladatokkal bízzuk meg őket, ezzel pedig komfortosan érezhetik magukat. Így csak rajtuk múlik, hogy az egymás iránti bizalommal és megbecsüléssel élnek-e.”

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.