Apukatestű pasit kaphat Barbie

játék
2016 március 10., 09:29

Irreális testalkattal rendelkező szőke, kékszemű nő keresi fehér bőrű, álmodozó tekintetű, dúshajú párját "A természetes csodaszép" jeligére.

Rövid barna haj, kék szem, átlagos testalkat. Megszületett volna Barbie új pasija? Vagy a csodapasi inkább a természetes alkatú, a netet nemrég letaroló, valódi női arányokkal rendelkező Lammilyvel fog járni?

Ken és testképtorzító társai hamarosan mehetnek a levesbe. Az idők szavát halló Nicolay Lamm valódi női arányokkal rendelkező Lammilyje már idén ősszel párt kaphat az alkotótól. Őt:

link Forrás

Barbie-t rengeteg támadás érte az elmúlt években amiatt, hogy torzítja a fiatal lányok testképét, és egy elérhetetlen, ideális irreális képet közvetít. Végre rájöttek, Kennel ugyanez a helyzet. Tény, hogy egyre több kisfiú is testképzavarral küzd, nekik sem szerencsés, ha kizárólag kigyúrt, kockahasú hősöket állítunk eléjük követendő példaként. Ezen is ideje változtatni.

Na majd most!

Vajon mennyi időbe telik majd, hogy a Mattel az új, többféle testalkatú (valamint 7 féle bőrszínű, összesen 22 szemszínű, és 24 különböző frizurájú) Barbie-kollekciója után előálljon a mindenféle külsejű Ken-babákkal?

Mi úgy tippelünk, hamarosan megtörténhet. Durvul a verseny a felnőttet formázó babák piacán.

Hajrá babázó fiúk, lányok!


<br>

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.