Bánki Erik testcsele tanítanivaló

POLITIKA
2016 március 10., 17:55
comments 220

A gyorsan örök klasszikussá vált "elvesztette közpénz jellegét" indokolás megalkotója legalább akkora mester, ha nemcsak közpénzről, de saját pénzügyeiről kell ködösíteni. 

Röviden: Bánki Erik, a gazdasági bizottság fideszes elnöke előbb elfelejtette bevallani, hogy van egy reklámügynöki tevékenységet folytató cége, aztán arról nem volt hajlandó elárulni semmit sem, hogy az a két cége, amiből két év alatt 55 milliót vett fel, mivel is foglalkozik. Merthogy nem tudni. 

Bővebben minderről itt olvashatnak, és kiderül az is, hogy a tao-rendszert is neki köszönhetjük. Meg a legendás fürdőfejlesztéseket is a 2000-es évek elején. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.