Kozmikus együttállás lehet, de pont akkor tüntették ki Bencsik Andrást

ünnep
2016 március 12., 09:30
comments 225

amikor a Demokrata minden idők legerősebb címlapjával jelent meg.

Szóval Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője ma a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapta Áder János köztársasági elnöktől. Balog Zoltán emberminiszter adta át neki.

Örömel jelentem, hogy Áder János köztársasági elnök mások mellett engem is kitüntetett a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje...

Posted by Bencsik András on Saturday, March 12, 2016

Bencsik legutóbb azzal szerepelt nálunk, hogy örömmel fogadta a kopaszok akcióját a Nemzeti Választási Iroda épületében. Előtte azzal, hogy Galló Istvánné szakszervezeti vezetőről azt hazudta, hogy egy kommunista gyilkos lánya.

Ezen a héten egyébként, pont amikor a főszerkesztő megkapta az elismerést, a Demokrata a magyar sajtó történetének legerősebb címlapjával jött ki. Gyenge a kép, amit csináltam róla, de remélem így is érthető miről beszélek.

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.