Andy Vajna épp egy londoni Bentley-szalonban nézelődik Habony Árpáddal

POLITIKA
2016 március 14., 18:19
comments 434

A Nyugati Fény blog egyik olvasója képet készített Andy Vajnáról, ahogyan épp Londonban nézelődik egy Bentley-szalonban. A kép készítője szerint Habony Árpád is Vajnával volt, igaz, hogy ő nem látszik a képeken, amiket amúgy ide kattintva lehet megnézni.

Forrás: Nyugati Fény Blog
photo_camera Forrás: Nyugati Fény Blog

Ha Vajna autót vesz (és mi másért is menne egy autószalonba), akkor 160 000 fonttal, azaz kb. 64 millió forinttal lesz szegényebb, ennyinél kezdődik ugyanis egy új Bentley. A filmügyi biztos márkahű autósnak tűnik, mert eddig is egy fekete Bentley volánja mögött lehetett látni, főleg a Rózsadomb környékén.

A kaszinócsászárnak van miből költekeznie, a kaszinókból ugyanis az isten pénzét megkeresi. A kormány ráadásul olyan kedves vele, hogy kap kedvezményt is a játékadóból, mert jól megy a bolt.

Jó vezetést, Andy! Mindent bele!

UPDATE 21.31

A poszt megjelentése után kaptunk egy ímélt Vajna kommunikációs ügynökségétől, akik azt írták, hogy a filmbiztos, nem vesz autót, és nem is tervez ilyesmit, csak nézelődni tért be a szalonba. Ennek a posztnak az eredeti verziójában azt írtuk, hogy Vajna autót vesz Londonban, ez azonban a mostani közlemény szerint nem így van.

A helyes jókívánság tehát:

Jó nézelődést, Andy! Mindent bele! (Mármint a nézelődésbe.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.