Andy Vajna épp egy londoni Bentley-szalonban nézelődik Habony Árpáddal

A Nyugati Fény blog egyik olvasója képet készített Andy Vajnáról, ahogyan épp Londonban nézelődik egy Bentley-szalonban. A kép készítője szerint Habony Árpád is Vajnával volt, igaz, hogy ő nem látszik a képeken, amiket amúgy ide kattintva lehet megnézni.

Forrás: Nyugati Fény Blog

Ha Vajna autót vesz (és mi másért is menne egy autószalonba), akkor 160 000 fonttal, azaz kb. 64 millió forinttal lesz szegényebb, ennyinél kezdődik ugyanis egy új Bentley. A filmügyi biztos márkahű autósnak tűnik, mert eddig is egy fekete Bentley volánja mögött lehetett látni, főleg a Rózsadomb környékén.

A kaszinócsászárnak van miből költekeznie, a kaszinókból ugyanis az isten pénzét megkeresi. A kormány ráadásul olyan kedves vele, hogy kap kedvezményt is a játékadóból, mert jól megy a bolt.

Jó vezetést, Andy! Mindent bele!

UPDATE 21.31

A poszt megjelentése után kaptunk egy ímélt Vajna kommunikációs ügynökségétől, akik azt írták, hogy a filmbiztos, nem vesz autót, és nem is tervez ilyesmit, csak nézelődni tért be a szalonba. Ennek a posztnak az eredeti verziójában azt írtuk, hogy Vajna autót vesz Londonban, ez azonban a mostani közlemény szerint nem így van.

A helyes jókívánság tehát:

Jó nézelődést, Andy! Mindent bele! (Mármint a nézelődésbe.)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.