Megszűnt az Orbán Viktort cigányozó Bakács Tibor műsora a Tiloson

media
2016 március 14., 06:09
comments 259

Bakács Tibor Settenkedő még a március 4-i, Honthy és Hannah című élő rádióműsorában cigá­nyozta Orbán Viktort. A műsort felfüggesztették, pénteken pedig eldőlt, hogy meg is szüntetik. 

Bakács közleményt adott ki, amiben azt írta:

„Elnézést kérek a magyar mi­niszterelnöktől, hogy pozitív diszkriminációt felhasználva megvédtem a nagy nyilvánosság előtt, mint nem antiszemitát. Ugyanakkor kénytelen vagyok bejelenteni, hogy tizenöt év után megszűnik a Honthy és Hannah rádióműsor. (…) Ebből is látható, hogy a sajtószabadság a kormány káros tevékenysége révén tovább szűkül. Ezt az bizonyítja, hogy a Tilos Rádió, félve a hatalomtól, elébe menvén a tapasztalatból ismert károknak, gyors öncenzúrát gyakorolt. (…) Csak azt tudom mondani, amit Douglas Mac Arthur tábornok, amikor a japánok megkergették, hogy visszajövök”.

A Borsnak azt nyilatkozta Bakács, hogy lesz másik műsora a Tiloson, bár azt még nem tudja, hogy mikor. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.