Friss Hús 3.0 Klasszikusok - Ól

Ajánló
2016 március 16., 16:54
comments 1

Kereken két hét múlva startol a Friss Hús rövidfilmfesztivál, ennek örömére elkezdtünk a múltkor a tavalyi kisfilmekből csemegézni. Hermán Árpád Ól című filmje is egy éve debütált a fesztiválon, ezt pedig a Cannes-i filmfesztivál versenyen kívüli rövidfilmes programja követte. Az Ól egy okosan felépített, izgalmas és fordulatos kisfilm – a magyar vidék rég nem úszott ilyen baljós kékes-szürkében.

Főhőse a lecsúszott Endre, aki böllérként keresi a kenyerét. Egy nap egy különös férfi, hosszas pálinka-tukmálás után szeretné igénybe venni Endre szolgáltatásait, a leölésre váró jószág azonban kissé eltér a megszokottól.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.