Mostantól azt is el lehet képzelni a Fideszről, hogy komplett választásokat csal el

2016 március 18., péntek 8:00
717

Péntek reggel nyilvánosságra került egy biztonsági kamera felvétele a február 23-án hajnalban a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt történtekről. 

A karakterek bemutatására már nincs szükség, ők a magyar népmesekincs fontos részeseivé váltak: a Kopaszok, a Néni és a Nyakó. 

A perdöntő felvételről két dolog derült ki világosan:

  1. A Néni és a Kopaszok összejátszottak.
  2. Nyakó előbb volt a választási irodánál, mint a Néni, aki aztán a Kopaszok segítségével előbb adhatott be népszavazási kérdést a vasárnapi zárvatartással kapcsolatban.

Sajnos ezt a felvételt a Nemzeti Választási Bizottság február 29-i ülésén nem engedték lejátszani. Ez azonban nem akadályozza meg a felelősen gondolkodó magyar állampolgárt abban, hogy a felvételek megtekintése után lehetséges két álláspont valamelyikére helyezkedjen.

  1. A Néni és a Kopaszok belső indíttatásból, lelkes állampolgárokként mentek oda február 23-án hajnalok hajnalán a választási iroda elé, hogy trükkel és erőszakkal megelőzzék Nyakó Istvánt. 
  2. A Nénit és a Kopaszokat, a trükköt és az erőszakot valaki küldte, és ez a valaki csakis a Kopaszokhoz ezer szálon kötődő sötét fideszes elintézőember, Kubatov Gábor, Orbán Viktor bizalmasa lehetett. 

Akármelyik megoldásban hiszünk, azzal tisztában kell lenni, hogy itt bizony választási csalás történt. És aki képes csalni egy választáson, az máskor sem fog visszariadni az ilyesmitől. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt