Csodás maflást kapott a TV2 riportere, aki Juhász Péter pénzügyei miatt kereste fel az egykori millás aktivistát

POLITIKA
2016 március 20., 22:12

Napok óta szüntelenül zajlik a harc Juhász Péter és a Fidesz-TV2 duó között. Eleinte csak a kereskedelmi tévé szállt rá az ellenzéki politikus budai bérletének értékére, de pénteken csatlakoztak a kormánypártok is; olyannyira, hogy a KDNP-s Hollik István vasárnapi munkára is vetemedett, csak hogy nekimehessen az Együtt képviselőjének. 

Váratlanul belépett a küzdelembe Torsa Mátyás, egykori Milla-aktivista, aki egy Facebook-poszton megjegyzést tett arra, hogy Juhász már a sajtószabadság védelmében létrejött csoport élén sem gazdálkodott mindig átláthatóan. Torsát az zavarta leginkább, hogy Juhász miért kér adományokat azért, hogy közben viszonylag magas nívón éljen. Szagot is fogott a TV2 riportere, hisz

van-e annál jobb sztori, mint mikor egy egykori harcostárs leplezi le a politikai ellenfelet? 

Fotó: Torsa Mátyás FB.
photo_camera Fotó: Torsa Mátyás FB.

Ez ezúttal nem jött be. 

Torsának volt véleménye Juhász pénzügyeiről: felelőtlennek tartja ugyan, de törvénytelennek nem. Ellenben szívesen nézne riportot a TV2-n Andy Vajna és Rogán Antal üzleteiről, vagy épp Nárcisz kutya és a miniszterelnök ingatlanügyeiről. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.