Ma reggel azonnali hatállyal felmondott a TV2-s riporter, akit ráuszítottak Juhász Péterre

media
2016 március 21., 11:18

Szabó Tibor, az Andy Vajna által megvásárolt és fergeteges ütemben habonyizált TV2-s műsor, a Tények riportere tegnap még a Facebookon érdeklődött Torsa Mátyás egykori Milla-aktivistától Juhász Péterről azzal, hogy riportot készít az ellenzéki politikus pénzügyeiről - feltehetően részeként annak a lejárató kampánynak, amit Kunfalvi Nóra vezényletével indított a csatorna Juhász ellen, és amihez nem sokkal később a Fidesz is csatlakozott, amikor közölte: korábbi tervéhez híven vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez az ellenzéki politikus bevételeit és költéseit ellenőrizendő.

Torsa a Facebookon is közzétett válaszában küldte el elegánsan Szabót azzal, hogy a TV2-nek inkább Vajna, a NAV vagy az MNB dolgai után kellene oknyomoznia.

Szabó ma reggel azonnali hatállyal felmondott: otthagyja a Tényeket és a TV2-t is - mert, mint mondta, nem akar részt venni a Juhász elleni karaktergyilkosságban.

(comment:com)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.