A Blikk szerint Friderikusz is a vajnásított Napló egyik riportere lesz

tévé
2016 március 22., 06:47
comments 124

Az Andy Vajna tulajdonába és az ex-RTL-es Dirk Gerkens vezetése alá kerülő TV2 azt tervezi, hogy újraindítja a korábban sikeres hétvégi riportműsorát, a Naplót. A csatorna már útban van az eddig a rendszerváltás utáni Magyarországon talán csak az új M1 által elért színvonal felé, szóval bizonyára a Napló felélesztéséből is remek összművészeti produkció sül majd ki.

A Napló producere egy reneszánsz ember, Hajdú Péter lesz.

A Blikk értesülései szerint a Naplót a pompás pszichedelikus riportjairól méltán híres Tények egyik arca, Várkonyi Andrea vezeti majd.

photo_camera Várkonyi Andrea (via lasdaysoftenyek)

És a Blikk azt is tudni véli, hogy az új Napló egyik riportere a TV2-nél saját műsort is futtató Friderikusz Sándor lesz.

Állítólag saját műsort kap majd a Tények másik műsorvezetője, Azurák Csaba is. Azurák és Várkonyi helyére pedig érkezik az ex-RTL-es Gönczi Gábor, és a korábbi TV2-s Andor Éva is. A Tényeket vezeti majd Vitányi Judit is, aki korábban a Tények hétvégi sávjában olvasta a híreket.

Hajrá TV2, hajrá magyarok!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.