A Blikk szerint Friderikusz is a vajnásított Napló egyik riportere lesz

2016 március 22., kedd 6:47
126

Az Andy Vajna tulajdonába és az ex-RTL-es Dirk Gerkens vezetése alá kerülő TV2 azt tervezi, hogy újraindítja a korábban sikeres hétvégi riportműsorát, a Naplót. A csatorna már útban van az eddig a rendszerváltás utáni Magyarországon talán csak az új M1 által elért színvonal felé, szóval bizonyára a Napló felélesztéséből is remek összművészeti produkció sül majd ki.

A Napló producere egy reneszánsz ember, Hajdú Péter lesz.

A Blikk értesülései szerint a Naplót a pompás pszichedelikus riportjairól méltán híres Tények egyik arca, Várkonyi Andrea vezeti majd.

Várkonyi Andrea (via lasdaysoftenyek)

És a Blikk azt is tudni véli, hogy az új Napló egyik riportere a TV2-nél saját műsort is futtató Friderikusz Sándor lesz.

Állítólag saját műsort kap majd a Tények másik műsorvezetője, Azurák Csaba is. Azurák és Várkonyi helyére pedig érkezik az ex-RTL-es Gönczi Gábor, és a korábbi TV2-s Andor Éva is. A Tényeket vezeti majd Vitányi Judit is, aki korábban a Tények hétvégi sávjában olvasta a híreket.

Hajrá TV2, hajrá magyarok!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt