A tervezettnél 700 millióval lesz drágább a Mészáros Lőrincék által felújított Nemzeti Lovarda

POLITIKA
2016 március 24., 13:32
comments 200

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő írta ki a tendert, csütörtökön pedig fel is bukkant az eredménye az uniós közbeszerzési értesítőben, mely szerint a Keleti közelében lévő Nemzeti Lovardát a Várkert Bazárt is felújító West-Hungária Bau Kft. és a Mészáros Lőrinc, valamint felesége és lánya tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. alkotta konzorcium újíthatja fel. 

Az utóbbi céget Mészárosék tavaly alapították, 5,1 milliós kezdőtőkével. 

A két vállalat 2,5 milliárd forintért végzi el a munkálatokat, pedig az eredetileg becsült értéke még 1,8 milliárd forint volt. 

Elég jó napja van amúgy az Orbán Viktor-közeli polgármesternek, az is csütörtökön derült ki, hogy Mészáros a vasútbizniszen is nyolcmilliárdot kaszálhat egy másik cége révén. (via TED/index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt