Héló-héló-héló! Mi az úristent keresett Szigetvári Viktor a Four Seasonsben?!

POLITIKA
2016 március 24., 14:22
comments 149

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke tegnap arról posztolt a Twitterre, hogy miközben egy külföldi újságíróval beszélgetett a Four Seasons ötcsillagos szálloda éttermében, azt látta, hogy:

  1. Tiborcz István Szivek Norberttel, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérével ebédelt együtt,
  2. közben egy közeli asztalnál Dirk Gerkens TV2-vezérigazgató és Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég Alapítvány elnökhelyettese beszélgetett,
  3. és még Habony Árpád is csatlakozott a váltakozó felállású társasághoz.

Az Index rá is repült a témára, és érdeklődött az MNV-nél és a Századvégnél, hogy miről volt szó, de nem kaptak választ.

De az Index azt is írja, hogy egy másik lap, a Habony Árpádhoz köthető Lokál is meglátta ebben a sztorit:

megkérdezte Szigetváritól, hogy mit keresett a Four Seasonsben, milyen újságok képviseltették magukat a találkozón, miről beszélgettek, rendszeresek-e a külföldi újságírók látogatásai, és hogy miért éppen ez volt a helyszín.

Szigetvári egyébként azt válaszolta, csak egy, de tekintélyes amerikai médium újságírója kért tőle találkozót, és azért abban a szállodában találkoztak, mert az újságíró ott szállt meg.

A nagy titokra tehát fény derült. Ez újabb szép teljesítmény a laptól, amiben 1 milliárd forintért hirdet az állam.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.