Magyar barnamedvék által összekarmolt gördeszkákat árvereznek el

ÁLLAT
2016 március 24., 12:58
comments 17

A WWF Magyarország egyedi gördeszka-sorozatot kínál árverésre 

A hét egyedi tervezésű gördeszkát egy rendkívüli, egynapos kiállítás keretében mutatják be 2016. március 31-én a Telep galériában. A medvék készítette műalkotásokat csak ekkor lesznek megtekinthetőek.  

A gördeszka-projekt két alkotója a Budakeszi Vadaspark barnamedvéi: Móric és Vackor. A mézzel bekent, gyümölcsökkel megpakolt nyers deszkákat nagy kíváncsisággal karmolták, harapták és taposták.

A hét egyedi tervezésű gördeszkára a DesignedbyNature oldalon lehet licitálni. Az aukció bevétele a WWF Magyarország természetvédelmi munkájához, illetve a Budakeszi Vadaspark működési költségeihez járul hozzá. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt