Széles Gábor már nyíltan rasszista, etnikai és vallási alapon uszító szöveget oszt

POLITIKA
2016 március 24., 12:37
comments 256

Magyarország 5. leggazdagabb embere a legbiztosabb pont ma az országban, hiszen kivétel nélkül mindig hülyeséget posztol – írtam még decemberben, amikor Széles Gábor egy 9/11-et leleplező álhírt posztolt, nem sokkal azután, hogy a sajtómágnás egy linkkel leleplezte, hogy az egész EU sima zsidó-illuminátus összeesküvés, aminek célja Európa színesbőrűvé tétele.

A magyar Donald Trump azóta is lelkesen osztja a hirorigo.net, az ujvilagtudat.blogsport.com, a titkolthirek.hu és egyéb hazug álhíroldalak közveszélyesen buta, rémhírterjesztő, aljas cikkeit, amik direkt a tájékozatlan, tanulatlan emberek megtévesztésére szolgálnak.

Ma is így tett, de talán egy fokkal még magához képest is jobban beleállt, amikor a Facebook-oldalain megosztotta a napimigrans.com (az Elegem van blogról átvett) nyíltan rasszista, etnikai és vallási alapon is uszító írását, ami rögtön azzal kezd, hogy: „Kész, takarodjon ki az összes arab Európából! És vigyék magukkal a törököket, pastukat, afrikaiakat, meg tudja az ég, miféle jövevényeket. Nincs tovább. Elég volt.”

És később sem állít kevesebbet, így ér véget: „Azt hiszem, nekünk, európai embereknek most már nagyon elegünk van ebből a hordából, menjenek, amíg mehetnek.”

Békemenetelő, az államon hízó lovaghoz, 2015 magyarjához méltó szavak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.