Már mindennapi kenyerünket is Mészáros Lőrinc teszi az asztalra

2016 március 30., szerda 13:18
204

Néhány év alatt elképesztő karriert futott be Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelő: különböző cégei folyamatosan kapják a sok milliós állami megrendeléseket, ő és családtagjai egymás után vásárolják fel a földet Felcsúton és környékén, beleértve a hatvanpusztai kastélykomplexumot, ahol Orbán Viktor kutyája lakik; Mészárosnak ezen kívül van kalandparkja, mangalicatelepe, foglalkozik ivóvízminőség-javítással, uszoda- és kisvasútépítéssel, arborétumgondozással, lovardafelújítással és légkondicionálással is, hogy csak a legfontosabbakat említsük.   

Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy az érdi Pennybe már Mészáros cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. szállítja a pékárut:

Fotó: olvasónk, Tibor, akinek köszönjük

A Pennytől megkérdeztük volna, hogy mióta megy a biznisz, és hogy miért pont a felcsúti polgármester kenyerére esett a választás, de a céget a cikk megjelenéséig nem tudtuk elérni.   

A biztató jel, hogy a Búzakalász Kft. tevékenységei között a kenyér- és pékáru-kereskedelem, a gabonatertmesztés és a húsfeldolgozás mellett szerepel a teve és a teveféle tenyésztése is. Magyarország, stay tuned! 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt