Mindenki nyugodjon meg, a magyar honvédség szinte valamennyi mozdítható eszköze összeállt egy videóban, hogy megvédje az országot a kerítések átvágóitól

migráció
2016 március 30., 12:59
comments 315

"Az elmúlt héten több jelentés érkezett a biztonsági határzár átvágásával történő illegális határátlépésről"

- vázolja a drámai helyzetet a maszkos parancsnok a maszkos kommandósainak. Mindenkinél legyen öt töltött tár - mondja még, aztán becsapódik a sivatagi álcázásra homokszínűre festett páncélozott Humvee ajtaja, és megindul a csapat, a toronyban a géppuska mögött egy lövésszel. 

link Forrás

És lehet fokozni a feszültséget, dolgos kezek építik a még jobb kerítést, egy hernyótalpas valamiért földet tologat ide-oda, aztán megjelenik a magyar honvédség utolsó hadrafogható, exszovjet helikoptere (újakat nagyon rég óta akarnak venni, de nincs rá pénz), és fentről jól látszik, hogy a kerítésrongálók ellen nem egy, nem kettő, de három Humvee is elindult, tömve kommandósokkal, és erősítésnek ott van három másik, még szintén mozgásképes páncélos jármű. 

A Gripenekhez most nem nyúltak, de jobb is így, mert azok nagyon drágák és törékenyek. 

Az már tényleg nem rajtuk múlt, hogy egyetlen egy kerítésrongálót sem sikerült elkapni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.