Az év pletykája: Putyin Rupert Murdoch volt feleségével jár

bulvár
2016 március 31., 21:42
comments 113

Az Us Weekly szerint Rupert Murdoch volt felesége, Wendi Deng mostanáben az orosz elnökkel randizgat. Ráadásul a lap szerint komoly kapcsolatról szó. Wendi Deng - Fotó: Andrew Toth/Getty Images/AFP

Vlagyimir Putyin még 2014-ben vált el feleségétől, Wendi Deng pedig 2013-ban hagyta ott a bulvármilliárdost. A pletykák szerint valamikor ezekben az években találhatott egymásra Deng és Putyin. Ruppert Murdoch és Wendi Deng 2013-ban váltak el egymástól - Fotó: AFP/Lionel BonaventureA válása óta az orosz elnök magánéletéről nem sokat lehet tudni, korábban Alina Kabajeva, orosz tornásznővel hozták össze, de a Kreml ezeket a pletykákat sajnos mindig következetesen tagadja. (via Salon.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt