Dudás Ádám is felmondott a TV2-nél

tévé
2016 április 01., 15:09

Kárász Róbert pénteki kirúgása után az Andy Vajna által nemrég felvásárolt TV2-nél Dudás Ádám műsorvezető is beadta felmondását. Dudás lényegében alapító tag volt a csatornánál, 19 éve dolgozott a cégnél.

2004 óta nyomta a Tényeknél, de szinte az összes hírműsorban megfordult szerkesztő-riporterként.

A TV2-t ugyan hónapokkal ezelőtt vette meg Andy Vajna a kormány film- és kaszinóügyi szuperhőse, de a csatornától azután kezdtek el szétszéledni a dolgozók, miután Szalai Vivient, a Story volt főszerkesztőjét nevezték ki a TV2 hírigazgatójának. Szalai több szálon is kötődik a kormány habonyista médiagépezetéhez és a Századvéghez is. (via Blikk)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.