Ennek a nőnek a vaginájában lévő baktériumokkal érlelne sört egy lengyel cég

gasztronómia
2016 április 01., 14:10
comments 150

Egy varsói cég arra szeretne 170 ezer dollárt, azaz kb. 48,5 millió forintot összegyűjteni, hogy exkluzív sört főzzenek, és az érleléshez egy cseh modell, Alexandra Brendlova vaginájából kinyert tejsavbaktériumot használnának.

link Forrás

Az Indiegogón 8 nap alatt 614 eurót gyűjtött az ügyhöz a sörfőzde, amit egyébként The Order of Yoni-nak hívnak. A yoni szanszkrit nyelven vaginát jelent, így a cég neve: A Vagina Rend.

A sört reklámozó videóbazt mondják, megtalálták a biztonságos módot Brendlova nőiességének lényege és ösztönei átadásához.

Ha összejön a pénz, akkor a sörösüvegeken természetesen rajta lesz Brendlova neve, és a dátum is, amikor az adott főzetnél használt baktériumot kinyerték a vaginájából.

A cég azt tervezi, hogy ha ez a termék sikeres lesz, más nők vagináinak tejsavbaktériumaival is csinálnak söröket. (UPI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.