Trump-hajú Orbánnal riogat egy német klip

Popkult
2016 április 01., 04:45
comments 154

A ZDF NEO német köztévén mutatták be a Be Deutsch! című klipet, ami azt mutatja be, hogy a német nép toleráns, nyitott, tapintatos, jószívű és békeszerető. Például biciklistákkal, zokni-szandálos turistákkal, focista kisfiúval, nyugdíjasokkal és egy rabbival. (Valahol felbukkan a Scooter Hyper Hyper című lemeze is.)  

link Forrás

A Rammsteint is parodizáló klipben a németek ellenségeiként mutatják be Vlagyimir Putyint, Marine Le Pent, Geert Wilderst és Orbán Viktort is, mindegyiküket Donald Trump hajával.

photo_camera

A szöveg céloz arra is, hogy Németországot is vezette már egy őrült hülye hajjal, de ezen túlvannak.

photo_camera

A legvalószínűbb, hogy ez egy duplacsavaros poén, és a klip igazából a hipercuki Németország imidzsén nevet – de ki tudja, ha német humorról van szó? (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.