Miniszteri biztos lesz Fodor Gábor felesége

2016 április 4., hétfő 13:27
202

Bár már egy szombati kiállításmegnyitón bejelentették, a sajtónak - így nekünk is - csak most esett le, hogy az a Czeizel Barbara lesz az 5 milliárd uniós forintból induló fejlesztési program Balog Zoltán emberminiszter által kinevezett vezetője, aki Fodor Gábor liberális ellenzéki politikus felesége.

Az autizmus szombati világnapján szabadtéri fotókiállítás nyílt a Madách téren "Nők kékben" címmel, ahol autista gyereket nevelő családokról készült fotókbat mutatnak be. Ennek a megnyitóján jelentette be Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, hogy civil szervezetek kérésére Balog Czeizelt, a korai fejlesztés ismert szakemberét nevezte ki a korai intervenció ügyének miniszteri biztosává. 

Czeizel Barabara 1992. óta az általa alapított Budapesti Korai Fejlesztő Központ vezetője és gyógypedagógusa.

A híres genetikus lánya - az Index cikke szerint 1994-ben házasodott össze Fodorral, akivel két közös gyerekük van. Bár a bulvársajtó a kétezres évek végén arról cikkezett, hogy elválnak, Fodor legfrissebb vagyonbevallásában Czeizel a házas/élettárs rovatban szerepel.

(via MTI/Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt