Kálmán Olga hangja is elcsuklott, amikor Sándor Máriával készített interjút

Média
2016 április 05., 04:01
comments 352

Az Egyenes beszéd vendége volt Sándor Mária csecsemő- és gyermekápoló, aki a hétvégén írta meg blogján, hogy nem tudta legyőzni a korrupciót, ezért feladja eddigi küzdelmét. 

Majd a Népszabadságnak úgy pontosított, hogy ha az április 15-ei pedagógusdemonstráción az egészségügyben dolgozók is beszállnak a tiltakozásba, akkor lesz értelme folytatni. Azt látja ugyanis, hogy az egészségügyben nem jött össze olyan összefogás, mint a pedagógusok között.

Lényegében erről beszélt az ATV műsorában is (a teljes videót itt lehet megnézni), de olyan megrendülten, hogy az láthatóan Kálmán Olgát is megviselte. Sándor Mária azt mondta, neki megtiszteltetés volt, hogy felszólalhatott a február 13-ai és a március 15-ei tüntetéseken, de miközben a pedagógusoktól ott voltak a legkülönfélébb szervezetek képviselői, 

addig neki egyszerű ápolóként kellett képviselnie az egészségügyet. 

Sándor Mária nem érti az egészségügy hallgatását, nem érti, hogy miért nem állnak ki kórházigazgatók is az alkalmazottaikért. Szerinte nem kellene már félni.

Amióta megírta, hogy nem bírja tovább a küzdelmet, sok megkeresést kapott. De ebből is inkább az látszott, sokan azt gondolták, ő fog tiltakozni helyettük is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.