Horti Gábor focikommentátor-legenda a köztévé weboldalán tér vissza, ráadásul egy megye I.-es meccsel

Média
2016 április 08., 14:32
comments 52

Vasárnap délután négykor a Lábatlan-Tata Komárom-Esztergom megyei első osztályú focimeccs online közvetítésével tér vissza az ordibáló és dadaista módon összevissza beszélő vicces futballkommentátor. Egyelőre nem a tévé, hanem a számítógép, a telefon meg a tablet képernyőjére, merthogy a meccs az m4sport.hu-n fog futni.

link Forrás


Horti + megyefoci? Hogyan támadhat ilyen jó ötlete a köztévének? El sem tudtam képzelni, ezért megkérdeztem tőlük. Íme a dokumetarista részletességű válasz:

Az MTVA egyik igazgatóhelyettese péntek éjjel átküldött egy youtube-linket egy megyei meccsről a vezetés többi tagjának. Tudtuk, hogy a Mennyeinek az őszintesége és az íze miatt hatalmas kultusza van a neten, és innen jött az ötlet, hogy az m4sport.hu portálon közvetítsünk egy-egy megyei bajnokit Horti Gábor kommentálásában. Eddig még nem volt a közmédián megyei labdarúgás, de mostantól az m4sport.hu portálon lesz élő közvetítés hétvégenként.

link Forrás

Az ötlet azért életerős, mert Horti pont az az ember, aki hiába tévés, az igazi kultusza az interneten alakult ki annak idején. Ő aztán igazán a pár másodperces beágyazott videók sztárja, úgyhogy most abban a közegben bizonyíthat, ahol annyian megismerték a nevét.

link Forrás

A megyefoci pedig vitán felül a magyar labdarúgás legszórakoztatóbb szelete. Most majd kiderül, hogy képernyőn meghal-e, vagy átjön-e valami az élő meccsek remek légköréből. 

Mostantól tehát minden vasárnap jön egy újabb online megyefoci- és BLASZ-meccs Hortival, aki a köztévének adott interjújában azt mesélte, rendesen készülni fog, előre kimegy a helyszínekre, hogy megismerje a játékosok beceneveit és az összes fontos háttérsztorit.

Ha pedig nem ismernéd a mester egyetlen komolyan vehető összmagyar kihívóját, Kárpátalja Horti Gáborát, akkor itt egy cikk és egy videó a zseniális Baláczky Vlagyimirról:

link Forrás

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.