Orbán köszöni szépen Nyerges Zsoltnak

2016 április 9., szombat 13:04
88

Orbán Viktor miniszterelnök adta át a szolnoki MÁV-stadiont. Ebben nem is lenne semmi furcsa, Orbán Viktor talán a világon a legtöbb stadiont átadó miniszterelnök, és ha az ország határain belül valahol stadionátadás van, kb. 83 százalék az esélye annak, hogy Orbán Viktor is ott tartózkodik.

De ami a szombati szolnoki buliban durva, az az, hogy Orbán Nyerges Zsolttal röhögcsélt az átadón.

Fodor Orsolya/szoljon.hu

Nyerges Zsolt a Simicskához kötődő Közgép Zrt. vezetője, a oligarchaszakértők abszolút, 100 százalékosan pure Simicska-embernek tartják. Miután Orbán összakapott Simicska Lajossal, még olyan pletykák is felröppentek, hogy Nyerges Szolnokról Amerikába költözik. (Ez igaz is volt, de Nyerges azt mondta, hogy csak a gyerekeit viszi 1 évre amerikai iskolába.)

Na, ehhez képest most láthatóan nagyon jó hangulatban beszélgetett Nyergessel a miniszterelnök.

Orbán a beszédében még köszönetet is mondott a notórius simicskistának.

Mi történik itt?!

  Fodor Orsolya/szoljon.hu

A miniszterelnök ezen felül a beszédében kifejtette azt is, hogy szerinte mi a fokmérője annak, hogy jól működik-e egy település.

Az, hogy szépek-e a sportpályák.


Ennyi.

Ez már csak annak fényében is furcsa, hogy a soproni stadionra például most költöttek 400 millió forintot, de egy közepes eső is bebizonyította, hogy az pénzt akár az ablakot is kidobhatták volna.

A teljes beszédet itt lehet végighallgatni:


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt