Orbán köszöni szépen Nyerges Zsoltnak

politika
2016 április 09., 13:04
comments 86

Orbán Viktor miniszterelnök adta át a szolnoki MÁV-stadiont. Ebben nem is lenne semmi furcsa, Orbán Viktor talán a világon a legtöbb stadiont átadó miniszterelnök, és ha az ország határain belül valahol stadionátadás van, kb. 83 százalék az esélye annak, hogy Orbán Viktor is ott tartózkodik.

De ami a szombati szolnoki buliban durva, az az, hogy Orbán Nyerges Zsolttal röhögcsélt az átadón.

photo_camera Fodor Orsolya/szoljon.hu

Nyerges Zsolt a Simicskához kötődő Közgép Zrt. vezetője, a oligarchaszakértők abszolút, 100 százalékosan pure Simicska-embernek tartják. Miután Orbán összakapott Simicska Lajossal, még olyan pletykák is felröppentek, hogy Nyerges Szolnokról Amerikába költözik. (Ez igaz is volt, de Nyerges azt mondta, hogy csak a gyerekeit viszi 1 évre amerikai iskolába.)

Na, ehhez képest most láthatóan nagyon jó hangulatban beszélgetett Nyergessel a miniszterelnök.

Orbán a beszédében még köszönetet is mondott a notórius simicskistának.

link Forrás

Mi történik itt?!

photo_camera   Fodor Orsolya/szoljon.hu

A miniszterelnök ezen felül a beszédében kifejtette azt is, hogy szerinte mi a fokmérője annak, hogy jól működik-e egy település.

Az, hogy szépek-e a sportpályák.

link Forrás

Ennyi.

Ez már csak annak fényében is furcsa, hogy a soproni stadionra például most költöttek 400 millió forintot, de egy közepes eső is bebizonyította, hogy az pénzt akár az ablakot is kidobhatták volna.

A teljes beszédet itt lehet végighallgatni:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.