TV2-s időjós: Nem gondoltam, hogy ekkorát fog durranni

2016 április 9., szombat 14:54
123

Horváth Szilárdot péntek este hívta fel a TV2 egyik munkatársa, hogy gáz van, mert a legutóbbi videóján háborog a fél netes sajtó, ezért minél hamarabb le kell szedniük a tények.hu oldaláról. A műsor arról szólt, hogy Szilárd szeles időt jósolva fingvariációkat mutat be.Mivel a műsor díszlete ugyanaz volt, mint amit a rendes időjárás-jelentéshez használnak, sokan azt hitték, hogy a csatorna ezzel búcsúzik a Tényekből távozó Azurák Csabától. 

„Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Ha Mr. Bean, Benny Hill vagy Gálvölgyi János fingik egyet, azon mindenki nevet, most meg ekkora ügyet csinálnak ebből” 

- mondta Horváth Szilárd a pénteken nagy port vert műsora utóéletéről. Nem gondolta volna, hogy a fing olyan téma, ami ennyi embert felkavar.

Teljesen elképedt, amikor arról olvasott, hogy felsőbb utasításra írták neki a fingós poénokat, hogy más ügyekről eltereljék a figyelmet. Ez nyilvánvalóan hülyeség, mert minden a saját ötlete volt. Azt is óriási félreértésnek tartja, hogy sok helyen az jelent meg, hogy a péntek esti híradó után, élő adásban nyomta le a fingós időjóslást. Az adás csak a Tények internetes oldalán jelent meg. 

Persze azt is érzi, hogy a mostani botrány nem elsősorban az ő fingós poénjairól szól, inkább a TV2 tulajdonosváltásáról és személycserékről. Azt mondta, nagyon szomorú, hogy belekeverték egy ilyen ügybe.   

A neten belefér

Még tavaly ősszel keresték meg a csatornától azzal, hogy színesebbé szeretnék tenni a híroldalt, ezért arra gondoltak, hogy feltámasztják Szilárd Időjós című műsorát, amit még a 90-es évek végén nyomott az azóta megszűnt TV3-on. 

Ugyanakkor sajnálja, ha esetleg valakit megbántott ezzel a fajta humorral. Az ismerősei között is voltak, akik jót röhögött rajta, de mások azt mondták, hogy ez már sok volt. Pedig nem ez volt a célja, úgy gondolta, hogy az interneten több minden belefér. 

Egyenes adásban eszébe sem jutott volna fingós poénokat tolni. 

A csatorna vezetése felől még nem kapott konkrét jelzést arról, hogy az ügynek lesznek-e következményei. Ő általában csak hetente egyszer, péntekenként jár be a TV2-hez felvenni az Időjóst. Még nem tudja, hogy lesz-e következő adás, de reméli hogy még szórakoztathatja a nézőit. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt