Az új Harry Potter-film trailere kifejezetten jóra sikerült

a hetedik művészet
2016 április 11., 04:24
comments 34

Új trailer jelent meg a Harry Potter-történetek első spinoffjaként készült Fantastic Beasts and Where to Find Them című filmhez.

link Forrás

A film novemberben kerül majd a mozikba, és Harry Potternek annyi köze van hozzá, hogy ez is ugyanabban a varázslókkal teli világban játszódik majd, mint az eredeti történet. Különbségből persze több van: míg az eredeti sztori napjainkban játszódott Nagy-Britanniában, ez az új a húszas évek New Yorkjában.

A film főhőse az Oscar-díjas Eddie Redmayne által játszott varázszoológus, Newt Scamander. (A varázszoológus olyan, mint a zoológus, csak mágikus állatokkal foglalkozik.) Aki a Harry Potter világ nagy ismerője, annak már ismerős lehet a Newt Scamander név, ő a szerzője ugyanis az egyik fontos tankönyvnek, amiből Harry Potter és barátai tanulnak a Roxfortban. (TechInsider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.