Orbán nem tud mit mondani Mészáros, Vajna, Habony üzleteiről, mert nem lakik velük egy kibucban

POLITIKA
2016 április 11., 15:12
comments 103

Schiffer András LMP-s frakcióvezető arról kérdezte Orbán Viktort, hogy mikor "seprűzi ki" a magyar nemzetgazdaságból az offshore cégekben is érdekelt üzletembereket, például Andy Vajnát, Mészáros Lőrincet, Habony Árpádot, és támadta a letelepedési kötvényeket eladó offshore cégeket, és az MNB-t, amiért offshore cégtől vett ingatlant.

Orbán Viktor utóbbira azt mondta, hogy az MNB attól veszi az ingatlant, aki eladja neki.

A többi ügyben pedig közölte, hogy csak a saját cselekedeteivel tud elszámolni, nem kell felelősséget vállalnia "más magyar állampolgárok" életéért. Megjegyezte, hogy az ő politikai közössége nem kommuna vagy kibuc, hanem mindenki a saját életéért felelős.

Ezért szerinte abszurd, hogy rajta kérik számon ezeknek az embereknek (Vajna, Habony vagy Mészáros) ügyeit. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.