Öt terepjáró áll Mészáros Lőrinc garázsában

Fotó: borsonline.hu

A Bors megleste a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonában lévő szupervillát Felcsút határában, ahol állítólag tucatnyi ember gondozza a növényzetet, a modern stílusú ház hatalmas kertjében pedig öt darab luxuterepjáró parkol. A kapunál őrbódéból figyelik az érdeklődőket.

A Bors újságírója kérdezősködött a környéken, és az arra mozgók elmondása szerint sokat látni a felcsúti polgármestert egy 30 millió forintot érő Mercedes terepjáróban, ami egyébként nem szerepel Mészáros vagyonbevallásábán. A bulvárlap által megszólaltatott ingatlanszakértő szerint az épületegyüttes értéke valahol 100 és 300 millió forint között lehet.

 1,2,3,4,5. Fotó: borsonline.hu

A helyiek egyébként nem gyakran látják a polgármestert hivatalánál, inkább cége székhelyén tartózkodik, ami a település központjában van. Nehéz felmérni a polgármester ingatlanjait, mert saját nevén egyet sem jegyez Felcsúton, csak cégein keresztül birtokolja őket.  További részletek a Bors cikkében. 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.