Öt terepjáró áll Mészáros Lőrinc garázsában

2016 április 11., hétfő 7:15
227

A Bors megleste a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonában lévő szupervillát Felcsút határában, ahol állítólag tucatnyi ember gondozza a növényzetet, a modern stílusú ház hatalmas kertjében pedig öt darab luxuterepjáró parkol. A kapunál őrbódéból figyelik az érdeklődőket.

A Bors újságírója kérdezősködött a környéken, és az arra mozgók elmondása szerint sokat látni a felcsúti polgármestert egy 30 millió forintot érő Mercedes terepjáróban, ami egyébként nem szerepel Mészáros vagyonbevallásábán. A bulvárlap által megszólaltatott ingatlanszakértő szerint az épületegyüttes értéke valahol 100 és 300 millió forint között lehet.

A helyiek egyébként nem gyakran látják a polgármestert hivatalánál, inkább cége székhelyén tartózkodik, ami a település központjában van. Nehéz felmérni a polgármester ingatlanjait, mert saját nevén egyet sem jegyez Felcsúton, csak cégein keresztül birtokolja őket.  További részletek a Bors cikkében. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt