Amerikai rombolón gyakorolták a bombázást orosz gépek

külföld
2016 április 13., 16:16
comments 336

Oroszországhoz közeli vizekben állomásozó amerikai rombolón gyakorolták a támadást orosz SU-24-es vadászbombázók, közölte a Reuters-sel egy forrás az amerikai hadügyminisztériumból.

Ugyan a két vadászbombázón nem volt látható fegyverzet, de olyan közel repültek el az amerikai hadhajó mellett, hogy a víz is fodrozódott, közölte a forrás, aki szerint az utóbbi időben nem volt példa ilyen agresszív incidensre.

Az amerikai haditengerészet később videót is bemutatott az

link Forrás

A szimulált támadórepülések után egy KA-27-es orosz katonai helikopter repült el hétszer az amerikai romboló mellett, onnan már csak fényképeket készítettek.

link Forrás

(Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.