Amerikai rombolón gyakorolták a bombázást orosz gépek

külföld
2016 április 13., 16:16
comments 336

Oroszországhoz közeli vizekben állomásozó amerikai rombolón gyakorolták a támadást orosz SU-24-es vadászbombázók, közölte a Reuters-sel egy forrás az amerikai hadügyminisztériumból.

Ugyan a két vadászbombázón nem volt látható fegyverzet, de olyan közel repültek el az amerikai hadhajó mellett, hogy a víz is fodrozódott, közölte a forrás, aki szerint az utóbbi időben nem volt példa ilyen agresszív incidensre.

Az amerikai haditengerészet később videót is bemutatott az

A szimulált támadórepülések után egy KA-27-es orosz katonai helikopter repült el hétszer az amerikai romboló mellett, onnan már csak fényképeket készítettek.

(Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt