Mikor takarítjátok el innen ezt a nőt? Ez egy geci

POLITIKA
2016 április 14., 16:53
comments 49

A Délmagyar szerint kedden, a makói önkormányzat zárt ülése után Marosvári Attila képviselő azt mondta Farkas Éva Erzsébet polgármesterre utalva, hogy

„Mikor takarítjátok el innen ezt a nőt? Ez egy geci".

A fideszes polgármester bírósághoz fordult, Marosvári - aki az MSZP és a DK képviselője - bocsánatot kért.

A képviselő Czirbus Gábor alpolgármesternek címezte a szavait, de mikor legecizte a polgármestert, még több képviselő és városházi dolgozó is az ülésteremben volt.

Az ülés után Marosvári a teremben lévő pulpitushoz ment, és ott kiabálva szidni kezdte a polgármestert. Mikor innen kiment, akkor szólt oda az alpolgármesternek.

A Délmagyar tanú szerint Marosvárira nem jellemző az alpári stílus, most csak azért lett ideges, mert az ülést anélkül rekesztették be, hogy több szavazásra jelentkező képviselőnek nem adták meg a szót. Marosvári emellett sok támadást is kap a jelenlegi makói városvezetéstől, hiszen az előző ciklusban ő volt Makó alpolgármestere.

Marosvári ezt mondta a Délmagyarnak:

„Amennyiben egy indulatos vitát követően illetlen szavakat használtam, elnézést kérek a polgármester asszonytól és azoktól, akik jelen voltak.”

Emellett közölte azt is, hogy a polgármestertől azóta személyesen is bocsánatot kért. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.