Ebben az interjúban gyakorolta be a Vitézy-gyalázást a Tütü bár réme

POLITIKA
2016 április 18., 05:31
comments 140

Pénteken nagy sláger volt, hogy Tarlós István új szintre jutott a személyeskedő politikai gyalázkodásban, amikor Vitézy Dávidról így beszélt:

“Nem egy mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot kegyelemből igazgató közgazdász fogja meghatározni egy diszkógömbös, Tütü nevű nightklubból, mi legyen a budapesti közlekedésfejlesztéssel.”

Egy hétfő reggel megjelent hvg.hu interjúból kiderült, ez nem csak úgy kiszakadt a főpolgármesterből, hanem előre begyakorolta az alapokat.

"Nem akarok személyeskedni, és nem fűződik érdekem hozzá, hogy bárkit okkal vagy ok nélkül bántsak. De vannak olyan, sajátos beállítottságú emberek, akikben talán valamiféle infantilis indulat is munkál, mivel nincs jogosítványuk, a fejlesztési területről elkerülnek egy múzeumba és onnan próbálják heccelni az embereket és a fejlesztéseket manipulálni."

Ez áll az interjúban, amit még a pénteki Tarlósinfó előtt vettek fel. Ehhez már tényleg csak a tütüzést kellett hozzátenni.

Esszenciális tarlósizmus az interjúban az is, ahogy Lázár Jánoshoz fűződő viszonyát írja le.

"Ha konkrétan arra a kérdésre kell válaszolnom, hogy milyen a viszonyunk most Lázár Jánossal, akkor bár nem mondom, hogy egymás haját simogatjuk, de az utóbbi hónapokban nem emlékszem, hogy lett volna csattanásunk." Azt viszont értékeli Lázárban, hogy nem sunyi, ahogy ő maga sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.