Ellopták a fideszes képviselők új laptopjait

bűnügy
2016 április 19., 06:52

Hiába várta hét fideszes képviselő ezen a tavaszon, hogy végre megkaphassa az új laptopját.

Mire átvették volna a szerkezeteket, addigra azokat ellopták a raktárból. Az Átlátszóhoz került nyomozati iratok szerint a gépek hűlt helyét látva további vizsgálatok indultak, és akkor kiderült,

hogy további 74 PC és 5 monitor is hiányzik a parlamentből és a képviselői irodaházból.

Hiába védi a 370 fős Országgyűlési Őrség e fontos közintézményeket, valakik tucatjával viszik ki az épületekből a számítástechnikai eszközöket.

Az egyik fideszesektől ellopott laptopot megtaláltak egy hirdetési oldalon, és a hirdető azt állította, hogy a képviselői irodaház egyik raktárosától szerezte a gépet. A nő tagadja a bűnösségét. Az is kiderült, hogy a lopott laptopot meghirdető személy testvére a parlament lakatosműhelyében dolgozott. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.