Habony most sem szerepelhetett sokáig a Heart Ibiza videóján :(

POLITIKA
2016 április 20., 21:51

Ahogy decemberben sem pisloghatott sokáig Habony Áprád a Heart Ibiza decemberi videójában, úgy most is néhány órán belül levették az ibizai klub Facebook oldaláról a videót, amiben a miniszterelnök tanácsadója ismét feltűnt egy villanásra.

Szerencsére a decemeberi videó még a törlés előtt felkerült a Youtube-ra, így bármikor megnézhetjük, hol születnek a nagy ötletek:

link Forrás

A szerdán előkerült felvétel valószínűleg ugyanabban a buliban készülhetett, mert Habony ugyanebben a fehér zakóban bámul maga elé:

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.