Lázár szerint a kormány még hozzá sem nyúlt a paksi hitelhez, de fizetni már kellett érte

POLITIKA
2016 április 20., 19:14
comments 206

Az LMP-s kérdezte írásban kormányt arról, hogy mennyibe kerül idén az orosz hitel.

Válaszában Lázár János azt írta, hogy a kormány tiszteletben tartja a folyamatban lévő uniós versenyjogi vizsgálatokat, ezért az oroszoktól kapott hitelkeretet még nem nyitották meg. Hozzátette, hogy a hitelt csak a Bizottság versenyjogi jóváhagyása után kezdi el lehívni.

Ugyanakkor kitért arra is, hogy a kormány 2016. március 31-én 250 ezer euró rendelkezésre tartási díjat fizetett az orosz félnek, de szerinte erre a vizsgálat nincs kihatással.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.