Öt évre szóló területhasználati megállapodást kötne a Sziget és a főváros

fesztivál
2016 április 21., 15:22
comments 36

A Fővárosi Közgyűlés jövő hét szerdán szavazhat Szeneczey Balázs és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettesek előterjesztéséről, ami szerint öt évre szóló közterület-használati megállapodást kötne a fővárosi önkormányzattal a Sziget Kft. Ha megszületik a megállapodás, akkor

az Óbudai-sziget időszakos használatáért a Sziget Kft.-nek 80 millió forint plusz áfát kell majd fizetnie.

A Sziget Kft, ahogy korábban is, a Sziget Fesztivált és a Gyerek Sziget rendezvénysorozatot tartaná meg a területen. Előbbit augusztusban egy hét időtartamban, utóbbit június négy hétvégéjén rendeznék meg. A rendezvények helyszíne az előző évihez képest annyiban módosul, hogy a Sziget Fesztivál beléptető pontjait a fokozott biztonság érdekében nagyobb területen alakítanák ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.