Négy tinédzser aprót szedegetett a Westend szökőkútjából, aztán megvertek egy férfit, amiért rájuk szólt

bűnügy
2016 április 22., 14:31
comments 150

Garázdaság miatt indult eljárás két 18 éves budapesti és két fiatalkorú társuk ellen, akik a Westendben, a szökőkútban állva szedegették az aprót, majd rátámadtak egy idősebb férfira, amiért az rájuk szólt.

Az áldozat kétszer is rászólt a fiatalokra, hogy hagyják abba a pénzhalászást. Az első után nem történt semmi, a második után viszont a rendőrség gyanúja szerint a fiatalok megtámadták a férfit, aki könnyebben megsérült.

A környéken lévő rendőrjárőrök percek alatt elkapták a tinédzsereket, majd a VI. kerületi kapitányságot kihallgatták őket. Eljárás indult ellenük, de szabadon védekezhetnek. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.